Itse myynti

Asunnon myynnissä säästää huomattavan summan kiinteistövälittäjän palkkiota (myyntihinnasta n. 2.5-4%) ja muista kuluista. On myös tärkeää huomioida alueelliset tekijät. Kun myydään vaikeita esim. vanhoja asuntoja ”syrjäseuduilla”, tai vain ei suositussa kaupunginosassa niissä palkkiot ovat kohtuuttomia hintaan nähden. Eikä sitä motivaatiotakaan saata myyjältä löytyä.

On tärkeää itsemyyjän löytää myyntikanavia, tarjoamme tätä kanavaa omaKirppis hakemistossa, koska meillä on kokemusta asuntojen ja kiinteistöjen ym. myynnin markkinoinnista (yli 25 vuoden ajalta).

Tämä kokemus on tänä aikana merkittävä, markkinoimme myyntikohdetta niin kauan kun kohde on myyty! Et ole myyntitehtävässä yksin, olemme kanssasi!

Kun myydään itse asunto tai muu kohde, silloin täytyy ottaa selville niistä asioista ja asiakirjoista, jotka asunnon (kiinteistön) myymiseen liittyy. Nämä eivät ole vaikeita asioita. Asuntoa esiteltäessä kiinnostuneille ostaja ehdokkaille pitää asunnon olla myyvän näköinen (ja siisti). Kaikki esitteet ja myynti-ilmoituksissa käytetyt valokuvat on oltava hyviä ja laadukkaita, että saat ostajia kiinnostumaan myynti kohteesta, keskity myynti materiaalien laatuun.

Rekiseröidy ja aloita myynti, kaupat odottavat!

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.