Sinun osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa. 

Löytyi pienyrittäjille osuva linkki: Pienyrittäjät toivovat edullisia ja keveitä palveluja työterveyshuolloilta ja järjestöiltä sekä vertaistukea.

Jos olet yrityksen omistaja, sinulla on oltava vähintään yksi online-edistämismenetelmä, että saat mahdollisimman paljon asiakkaita. Ottaen huomioon, että internet hakukoneissa tehdään tuhansia hakuja päivittäin yritystyypeistäsi on ehdottoman tärkeää, että yritystäsi (tuotteitasi) mainostetaan ja siihen tarvitset enemmän kuin esityssivuston tai Facebook-sivu. 
Listaa yrityksesi omaKirppis hakemistoon valitsemalla yhden yksityiskohtaisista paketeista varmistaaksesi, että palvelut löytyy niitä tarvitsevilta.

Lyhyesti sanottuna kysyntä täyttää tarjouksen. omaKirppis on monipuolinen mutta helppokäyttöinen hakemisto, joka tarjoaa arvokkaita myynninedistämistyökaluja yrityksille ja yksityisille, kun taas käyttäjät hyötyvät saatavilla olevasta hakemistosta josta löytyy heille vastauksia tarpeisiin. Toimimme pääsääntöisesti Suomen alueella autamme käyttäjiä löytämään tärkeitä tietoja kiinnostavista palveluiden tarjoajista.

Yritysten edustajilla on mahdollisuus luoda näkyvyyden omaKirppis hakemistoon ja hallita näkyvyyttä täysin itsenäisesti. Myös kommunikoida suoraan nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa omien yrityssivujen kautta ja antaa yksityiskohtaista tietoa tarjouksesta, tarjouksista, yhteystiedoista ja paljon muuta.

Pienyritykset ovat maamme voimavara, pienyritysten palveluita on rohkeasti käytettävä. Palveluiden hinnat suoraan yrityksien kautta tulee paljon halvemmaksi, kuin kierrättää monien ketjuuntumisien kautta. omaKirppis hakemisto on pienyrityksiä ja pienyritysten palveluita tarvitsevien kohtaamispaikka.

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.