Sydämellisesti tervetuloa yli 500-vuotiaaseen Vihtiin!

Vihti on yli 28 600 asukkaan nuorekas kunta, josta on nopeat kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Vihdistä on vain 15 minuutin matka Kehä III:lle ja lentokentälle ehtii vajaassa tunnissa. Asukkaita Vihtiin houkuttaa luonnonkaunis ja turvallinen asuinympäristö taajaman keskustasta palveluiden vierestä tai maalaiskylän idyllisestä rauhasta.

Pääkaupunkiseudun kauneimpiin kuuluvan kansallisromanttisen kulttuurimaiseman viehätys perustuu mäkien ja laaksojen vaihteluun, vesistöjen runsauteen sekä lukuisten kartanoiden piirtämään maaseutuun. Vihti tarjoaa loistavat puitteet maatilamatkailuun sekä erilaisten ryhmien virkistys- ja koulutustapahtumiin. Yksilölliset majoitus-, kokoontumis-, ruoka- ja illanviettopaikat löydät täyden palvelun kurssikeskuksista, kartanoista, rustholleista, tallien ylisiltä, laavuilta ja metsäkämpiltä. Voit liittää tilaisuuksiisi myös muita palveluita kuten vaellusratsastusta, moottorikelkkasafareita, golfkilpailuja ja vaikkapa purjelentoa.

Vihdin ulkoilualueet, luontopolut sekä hiihto-, melonta- ja polkupyöräreitit tarjoavat elämyksiä retkeilyn, liikunnan ja seikkailuharrastusten parissa. Tästä syystä myös pääkaupunkiseudulta käydään Vihdissä niin golfaamassa, laskettelemassa, hiihtämässä, ratsastamassa kuin samoilemassa. Pääkslahden luontopolku kutsuu koko perheen yhteiselle luontoretkelle, Vanjärven lintualueella viihtyy vaativakin lintutarkkailija ja luonnontilainen Nummelanharju tarjoaa lähilenkkipolkuja palvelujen sydämessä. Nummelassa sijaitseva Enäjärvi sekä Nummelan ja Vihdin kirkonkylän yhdistävä Hiidenvesi tuovat myös vesillä liikkumisen luontevaksi osaksi vapaa-aikaa. Muut kunnan järvet ovat osa luonnonkaunista ja jylhää maisemaa, joista Nuuksion kansallispuisto on merkittävin. Suurin osa Nuuksion hiljaisesta erämaaluonnosta sijaitsee juuri Vihdissä.

Vihti on myös kulttuurin ja taiteen ystävälle mainio tutustumiskohde. Tule nauttimaan Vihdin monista museoista, taidenäyttelyistä, käsityötaiteesta sekä Vihdin Teatterin korkeatasoisesta teatteritarjonnasta. Vihdin kesäteatteri sijaitsee upealla paikalla Hiidenveden rannalla kirkonkylässä. Samalla voit tutustua Pyhän Birgitan kirkon raunioihin ja päästä syvälle Vihdin yli 500-vuotisiin juuriin.

Rakentaminen tutustu Vihti

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.