Kun käytät oikeassa reunassa "Linkkiluokat etsi" huomaat kuinka kätevä moduuli on etsittäessä Listauksia (palveluita, tuotteita ym.) Klikkaat listassa ensimmäistä olevaa "Myydään asunnot, kiinteistöt tontit" näet että esitetään kaikki luokat jotka löytyvät näppäämästäsi hakemistosta. Lisäksi kaikki Listaukset (kohteet) esiintyvät hakemastasi Luokasta jota näpäytit. Kokeile ja huomaat kuinka simppeli tapa etsiä mitä kaipaat? 

Kuvan alareunassa vasemmalla "Hakemisto" sinisellä pohjalla kun napsautat sitä saat valikon josta valitset "Esittelyssä listauksia" (tuotteita, palveluita), listauksessa on esillä vanhimmasta ilmoituksesta alkaen!

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.