Asiakaspalvelu ja toimitusehdot 1.1.2015

Näitä ehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja myyjän välillä. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi. omaKirppis voi muuttaa ehtoja milloin vain katsoo tarpeelliseksi ilmoittamatta siitä erikseen asiakkaille.

 

Kaikki ilmoitetut hinnat ja lisämaksut ovat arvonlisäverottomia, (ellei erikseen muuta ilmoiteta)
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. 

 

Maksuehdot
Maksu tulee suorittaa (suositellaan) tuotteiden toimituksen varmistamiseksi, kuitenkin maksuehdoista sovittava ostajan ja myyjän kesken erikseen .

Tuote toimitetaan ostaja/myyjä sopii myös erikseen toimintatavasta.
 
Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Pääsääntöisesti maksut suoritetaan laskulla, (myyjä&ostaja sopii omien tuotteiden maksutavat), tai muulla rahansiirto järjestelmällä.

 

Tuotteen tarkastus ja palautusehdot sovittava tuotteen omistajan/ostajan kanssa erikseen. Tuotteisiin ei ole takuuta (myyntihetken kunnossa), ellei niistä sovita ostajan ja myyjän kesken erikseen.

 

Omistusoikeus
Tuotteet säilyvät toimittajan (myyjän) omaisuutena (yleinen käytäntö) siihen saakka, kunnes niiden kauppahinta on kokonaan maksettu, ellei niistä sovita ostajan ja myyjän kesken erikseen.

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.