Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

PalveluitaINFO
Konalantie 47
00390 Helsinki 

Rekisteriasioista vastaavien yhteystiedot

Jouko Nurminen

email: jouko(at)omakirppis.com

Mitä tietoja keräämme?

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja:

Meille antamasi tiedot. Saatat antaa meille itseäsi koskevia tietoja rekisteröityessäsi verkkosivustollemme tai sovelluksiimmi tai viestiessäsi kanssamme puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen median kautta tai jollain muulla tavalla. Näihin tietoihin lukeutuvat asiakastilin luonnin, palveluidemme käytön, palautteen antamisen, kyselyihin osallistumisen tai verkkosivustollamme olevaa ongelmaa koskevan ilmoituksen lähettämisen yhteydessä antamasi tiedot. Meille annettuihin tietoihin saattavat lukeutua esimerkiksi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Tietojesi säilytysaika riippuu niiden käyttötarkoituksista. Ollessasi asiakkaamme säilytämme tietoja vain niin pitkään kuin niitä tarvitaan kyseisiä tarkoitusperiä varten. Jos tilisi poistetaan joko sinun tai meidän toimesta, niin säilytämme tietojasi korkeintaan 1 vuotta poistamisen jälkeen (ellei laki velvoita meitä pidempään säilytysaikaan) mahdollisia oikeuskäsittelyjä, juridisia tarkistuksia tai viranomaisten tutkimuksia varten. Kaikki tieto säilytetään salattuna Euroopassa moderneja palvelimia (Rochen) hyödyntäen. Käymme seuraavassa läpi henkilötietojen (yritystietojen) käsittelyn perusperiaatteet.

Rekisterin nimi

omaKirppis markkinointirekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään omakirppis.com viestintään ja asiakkuuden hoitamiseen, sekä digitaaliseen B2B-suoramarkkinointiin, myös sopivien työ- tai koulutuspaikkojen hakemiseen asiakkaana olevalle työnhakijalle.

Rekisterin tietokentät

Henkilön nimi (yritys)
Tehtävänimike (yritys)
Henkilön sähköpostiosoite (yritys)
Henkilön puhelinnumero (yritys)
Henkilön osoite (yrityksen osoite)
Yrityksen nimi
Yrityksen yhteystiedot
 

Henkilötietojen käsittely työnvälityksessä

Asiakkuuden hoitaminen. Rekisteriä käytetään sellaisten tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn, joita tarvitaan sopivien työ- tai koulutuspaikkojen hakemiseen asiakkaana olevalle työnhakijalle.

Rekisteröidystä asiakkaasta tallennetaan nimi, osoite, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sukupuoli, ajokorttiluokka, auton käyttömahdollisuus, asiakkaan palvelutarve (työnhaku ja/tai koulutuksen haku), ammatti, työnhaussa käytettävät ammatit, ammatillinen ja muu koulutus, taidot ja pätevyydet mukaan lukien erilaiset pätevyystodistukset kuten työturvallisuuskortit ja vastaavat, kielitaito, työhistoria, työnhakuun vaikuttavat tekijät, asiakkaan oma esittely, asiakkaan CV, mahdollinen valokuva asiakkaasta.

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan pääosin asiakkaalta itseltään hakemuksen jättämisen yhteydessä, käyntien tai keskustelujen aikana. Perustiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti, ammatillinen koulutus, muu koulutus, kielitaito, työhistoria, taidot ja pätevyydet.

Rekisterin tietolähteet

omakirppis.com asiakasrekisteri, Julkiset verkkosivut

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus

Rekisteri on talletettu salasanasuojattuun asiakkuudenhallintajärjestelmään tieto säilytetään salattuna Euroopassa moderneja palvelimia (Rochen) hyödyntäen, johon on pääsy omakirppis.com valtuuttamalla henkilöllä.

Evästeet

Käytämme sivuillamme evästeitä (”cookies”). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeiden käytön ensisijaisena tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa vierailijan käyttökokemusta sivustolla sekä analysoida ja parantaa sivuston toimivuutta ja sisältöä. Evästeiden avulla kerättyjä tietoja voidaan myös hyödyntää viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Vierailijaa ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin, esimerkiksi käyttäjän täyttäessä lomakkeen sivustollamme.

Evästeiden avulla kerätään seuraavanlaisia tietoja:
- vierailijan IP-osoite
- vierailun ajankohta
- selatut sivut ja sivujen katseluajat
- vierailijan selain

Sinun oikeutesi

Sivuillamme vierailevalla käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen ja jo tallennettujen evästeiden poistamisen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tarkastaa, mitä tietoja olemme sinusta keränneet. Sinulla on oikeus lain sallimissa puitteissa vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Jokaisessa lähettämässämme suorapostissa on linkki, josta vastaanottaja voi estää suorapostitukset jatkossa. Voit myös kieltää Jokeva kustannuksen käsittelemästä itseäsi koskevia tietoja suoramarkkinointiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)omamakirppis.com

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.