Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen hakemistoon niin yksityisten kuin yritysten käyttöön! Siirry ohjeissa kohtaan jota etsit (tarvitset) ohjeet auttavat sinua ymmärtämään mistä on kyse.

Älä ole huolissasi yrityksesi kuvittamisessa sillä hyviä kuvia saa kuvapankista (näpäytä kuvaa alla). Kuvilla on mahdollisuus esitellä palvelujasi sivustollamme.

Haun avainsana 

1 Kun etsit tavoittelemaasi palvelua tai tuotetta, helpointa on kirjoittaa kohtaan (1) hakusana. Myös Etsi valikosta pääset hakuja tekemään. Numero yhden yläpuolella on aakkoset, näistä voit valita kirjaimen millä hakusanasi alkaa.

2 Tätä kohtaa hakemistossa kutsutaan "luettelo" luettelo näkyy pyörivänä esittelynä. Voit tutustua yksittäisiin luetteloihin (tuote, palvelu kuvauksiin) siirtymällä "Hakemisto" valikon kautta kiinnostavat esittelyt.

3  Kun haluat oman tuotteesi tai palvelun tiedot, näpäytä linkkiä kohta (3) ja toimi ohjeiden mukaisesti. Hakemiston luetteloon lisääminen esitetään seuraavassa kohdassa.

 

 

 

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.